Stacionarna planeta i singlton

Za planetu kažemo da je stacionarna ukoliko svoju brzinu kretanja dovede na 10% od prosečne brzine, a efemeride govore da će u doglednom vremenu krenuti direktno ili retrogradno. Ukoliko je planeta dobro postavljena dobija ogromnu snagu, koja se opet može upotrebiti u praktičnom životu na različite načine. U pasivnoj varijanti daje osobi sposobnost da se zatvara i okreće ka unutrašnjim vrednostima. Ovakva situacija nekad može biti teška za čoveka je mnogi nisu sposobni da osluškuju bogati unutrašnji svet.

1025685_537547442974147_454347352_o  

Primer stacionarnog Marsa u Ribama:

Otvarač za konzerve koji ne može ni napred, a ni nazad.

Pištolj na vodu koji bi jednog dana mogao da uplaši neku bankarsku službenicu.

Morski pas nepomičan drema na talasu.

Sabljarka uhvaćena u ribarsku mrežu, čeka da je alasi izvuku na suvo.

Harpun koji će ustreliti morsku neman, ako Mars krene direktno.

Torpedo zaglavljen u cevi.

Sportista utonuo u molitvu pred utakmicu.

Bokser koji je nokautiran i ošamućen posmatra sudiju dok mu odbrojava, te se pita da li da odustane ili ponovo uđe u borbu.



 SINGLTON planeta

Kada se bilo koja planeta nalazi sama na bilo kojoj hemisferi horoskopa- kažemo singlton. Ovo je izuzetno teška i zahtevna pozicija, težak teret za samu planetu. Nekada se godinama ne ispoljava, miruje, uspavana je, kao da ne postoji u horoskopu, da bi jednog dana svu pažnju prebacila na sebe, što zna da bude problematično. Nekada će se dogoditi da osoba zbog takve pozicije planete prenaglasi jednu oblast života ili je u potpunosti zapostavi.

Daniel Šijaković

Tagovi: Astrologija

Komentari(2)

  1. Marija,

    Imam stacionaran Saturn u konjunkciji sa stacionarnim Jupiterom u 6. Te dve planete su krajnji dispozitori svega, osim 4 polja. Kako bi to moglo da se posmatra. Ostale planete su u punoj brzini ;)

  2. Drago,

    veoma lepo i razumljivo.

Ostavite komentar

*

Postavi komentar