Usluge

Sve informacije o tumačenju natalnih horoskopa, naručivanju knjiga, astrološkim uslugama, uporednom i godišnjem horoskopu, kursevima, biranjem idealnog momenta za venčanje ili pokretanjem posla, možete dobiti na: 061 / 110 67 97 ili na e-mail adresu: danielsijakovic@gmail.com

Astrološke usluge su danas raznovrsne i ne podrazumevaju puko posmatranje natalne karte. Moderni i obrazovani astrolog je sposoban da izabere dobar trenutak za venčanje, otvaranje firme, sklapanje posla, izgradnju kuće ili objekta (što spada u domen elekcione astrologije). Sa druge strane astrolog svojim ponašanjem popravlja ugled astrologije u svetu. Astrolog je sposoban da pruži koristan savet i da ne ugrozi klijenta, niti ga povredi. Astrolog je dužan da objasni klijentu kako nije vidovit i po svemu sudeći neće biti ni u narednih sto godina. Astrolog je dužan da objasni klijentu na koji način funkcioniše nečiji život i da nije sposoban da zameni sveštenika ili lekara.

Do sada sam radio veliki broj astroloških konsultacija i uglavnom se događa da se klijenti vraćaju jer sam povoljan i pristupačan. Klijent nije dužan da izdvaja bogatstvo kako bi sebi priuštio astrološku konsultaciju. Svako ko je imao prilike da bude moj klijent shvatio je da je astrologija mnogo ozbiljnija nego što ljudi misle i da nema nikakve veze sa pogađanjem. Izgradio sam specifičan sistem gde klijent u potpunosti razume šta mu se događa i ne odlazi kući zamišljen, nespokojan i zbunjen. Takođe sam primetio da su se u svetu i Srbiji razvile dve grane astrologije:

Jedna podrazumeva astrologiju “Alisa u zemlji čuda” gde astrolog ni posle 30 godina izučavanja ne razume da npr. Saturn vlada Vodolijom, ne zna i ne sanja šta bi se klijentu moglo dogoditi, niti je sposoban da uvidi kako klijent živi i druga grana astrologa koja se isključivo bavi fatalističkim prognozama i pogrešnim procenama; ovoj drugoj grupi je posebno važno da li se radijator u nečijem horoskopu nalazi u hodniku ili dnevnoj sobi, da li se beleg na telu nalazi na butini ili kolenu i naravno, gde će upoznati budućeg partnera (bisokop, benzinska pumpa, aerodrom i sl.)

Zbog takvog pristupa astrologija je i danas veoma nerazumljiva, previše nejasna i metafizička.

Dužnost i zadatak svakog astrologa je da što bolje utiče na razvoj svesti kod klijenta (razvijanje pažnje, ljubavi i sopstvenih potencijala), kao i da realno predstavi klijentu šta se oko njega događa.