Horarna astrologija, primer br.3- Daniel Šijaković

U ovom slučaju se radi o izgubljenom predmetu mog poznanika. Isti se nije toliko interesovao za predmet koliko i astrolog. Zapravo, radi se o nekom komadu plastike bez kojeg ne može da se seče karton. Astrolog se zanimao gde je taj predmet i da li će ga moj poznanik pronaći, te pitanje glasi: "Gde je plastika i hoće li je poznanik pronaći?"

Kako je astrolog postavio pitanje ne bi li udovoljio svojoj znatiželji, izgubljeni komad plastike ćemo potražiti iz 8. polja horarne karte. Odmah primećujemo da je severni čvor blizu samog ascendenta što deluje obećavajuće. Pitač (astrolog) je predstavljen Venerom u 9. polju u znaku Blizanaca- on je očigledno radoznao i ima puno slobodnog vremena. Izgubljeni predmet je predstavljen Marsom koji je veoma slab u svom znaku. Mars se nalazi u zemljanom znaku, te astrolog predpostavlja da je izgubljeni predmet negde nisko položen ili na zemlji. Takođe primećujemo da je Mars uklješten u 8. polju u znaku Bika- to znači da je dobro skriven, nije vidljiv i pristupačan. Ono što astrologa ohrabruje je jak Mesec u svom znaku- on je odličan provodnik, visoko je položen, a izgubljeni predmet se nalazi u znaku koji egzaltira Mesec (Bik). Takođe izgubjeni predmet vodi astrologa (Veneru) u znak svoga sedišta. Zašto je to tako? Zašto izgubljeni predmet toliko "voli" astrologa? Iz prostog razloga jer će astrolog pomoći klijentu da pronađe predmet, a takođe može postati junak dana.

Šta je sa Mesecom? On se nalazi u znaku Raka (kuća, sudopera, voda, kuhinja...) i već smo pomenuli da ga izgubljeni predmet (Mars) vodi u egzaltaciju. Astrolog zove poznanika i insistira da ovaj nastavi potražnju (poznanik je obeshrabren odustao od potrage koja je trajala dosta dugo). Astrolog uporn tvrdi da je izgubljeni predmet u kući, dosta nisko, najverovatnje u kuhinji i dobro skrven- poznanik pronalazi predmet u kuhinji, dva metra udaljen od sudopere u ormariću koji služi za odlaganje plastičnih kesa i sličnih predmeta. Predmet se nalazio na dnu ormarića, desetak santimetara od zemlje.

horarnaprimerbr3WRIGC2A

Komentari(0)

Ostavite komentar

*

Postavi komentar