Baza podataka- primer br.14.

Kako se u ovom horoskopu vidi da ova devojka naginje problematičnim vezama, oženjenim muškarcima i negde voli da se zabavlja sa kriminalcima i opasnim momcima? Kako se vidi da je i sama živela poročno i probala narkotike? Po čemu zaključujemo da je primećena u društvu i privlačna?

x14WRIGC8

Komentari(3)

  1. Tamara,

    Pokusacu I ja :)
    Na pocetku, sam AC u vagi ukazuje na to koliko su ovoj devojcici partnerstva vazna, t.j. pronalazenje sebe u partnerskom odnosu (takodje i konjukcija 1 I 7 kuce daje tu vaznost). Ovo je, pretpostavljam, jedna slatka devojcica ciji je vladar (oba vladara) AC otisao u 10 polju, u lavu u konjukciji sa jupiterom (gomilanje, ekspanzija) sto daje naglasak na njenu neminovnu markantnost gde god se ona pojavila. Venera u lavu, jos u 10 polju naginje visokom polozaju, popularsnosti, u konjukciji sa marsom I jupiterom-ona je zvezda, flertuje pogledom, pojavom, gestikulacijama, moze da se pojavi I najednostavnije obucena medju najsredjenijim devojcicama, ona nece nikada ostati neprimecena.
    Peto polje pocinje u znaku vodolije (na stepenu strelca) sto moze ukazati na slobodne ljubavi, uran kao suvladar moze da da’ vezu sa razvedenim ili zauzetim muskarcem. Saturn kao tradicionalni vladar njenog petog polja je u opoziciji sa jupiterom (prirodnim signifikatorom legalnosti veza) sto moze da je privuce I starijim partnerima ali i aferama. Peto polje se nastavlja u znaku riba sto uvek ukazuje na tajne u odnosu ili da je I sama ljubavna veza tajna I daleka, cak I platonska.
    Vladari 5 polja dolaze u 4 polju sto opet ukazuje na nesto skriveno tajno, daleko od ociju javnosti, istovremeno na partnera koji je opisan 12 kucom (vladar 5 u 4 je 12 od 5 kuce) sto je prvi znak za problematicne muskarce I veze. Ipak, tacka fortune je u 5 polju pa daje dosta zabavljanja uopsteno ovoj devojcici.
    Venera I mars su u aplikacionom kvadratu sa plutonom, napet aspekt za ljubavne odnose i mogucnost fizickog nasilja (svi na stepenu lava), moze biti da su bas ti problematicni tipovi poznati javnosti, dispozitori ne daju pozitivno resenje, barem sto se ovog kvadrata tice.
    Mesec je u konjukciji sa plutonom (separacionom, sto vremenom moze, ukoliko nauci lekciju, smanjiti uticaj), jos jedan pokazatelj emotivnoj privrzenosti kriminalnim tipovima, a i preterani strah od napustanja. I sam AC je na stepenu raka, pa je ova konjukcija bitna, pored toga sto se radi o zenskoj osobi, pa uvek trebamo gledati polozaj meseca.
    Mesec istovremeno gradi kvadrate sa venerom, marsom sto ponovo ukazuje na poteskoce u ljubavnim odnosima, narocito kvadrat MO – MA. Sunce, kao dispozitor I prethodno spomenutih kvadrata ima polukvadrate sa venerom I marsom (jeste da su minorni ali su egzaktni), opet problem uspostavljana I odrzavanja emotivnih odnosa.
    Neptun je u egzaktnoj inkonjukciji sa marsom, venerom, jupiterom sto bi moglo dati da I sama osoba barem u nekom periodu zivota proba narkotike (narocito napet aspekt izmedju marsa I neptuna ukazuje na to, a I na problematicne I lazljive tipove koje osoba privlaci).
    Takodje opozicija merkura I neptuna ukazuje na neiskrenost od strane partnera (s obzirom da je neptun jedan od vladara 5 polja).
    Progresivni AC je ovoj devojcici dosao u znaku skorpije sto ce jos vise da pojaca uticaj napetih aspekata izmedju marsa, plutona, venere… a I Ucitelj saturn koji ce u narednih godinu dana dopunski doneti teske lekcije na ljubavnom I emotivnom planu…
    Veliki pozdrav
    S postovanjem
    Tamara

  2. Daniel,

    Odlična analiza.

  3. Tamara,

    Hvala Vam : )

Ostavite komentar

*

Postavi komentar