Britney Spears- Daniel Šijaković

britney-spears-3

Da bi se analizirao jedan horoskop potrebno je mnogo strpljenja, vremena, znanja i truda, a takođe je važno razumeti nečiji život. Ukoliko je neko problematičan, to ne znači da nije u stanju da zaradi novac ili nije sposoban da završi školu. Jedan astrolog ne sme da bude pristrasan, već je potrebno da objektivno sagleda nečiji horoskop, bilo da se radi o poznatoj ličnosti ili običnom smrtniku.

U ovom slučaju imamo Vagu na ascendentu. Isti znak često ne daje jake karaktere, što ne mora biti pravilo. Prva kuća (koja najviše govori o ličnosti, snazi i zdravlju) je posebno opterećena konjunkcijom Saturna i Plutona.  Vladar ascendenta je Venera u Jarcu koja trpi egzaktan kvadrat od Plutona i nešto slabiji od Saturna- ovi aspekti nepovoljno utiču na karakter, zdravlje i psihu, te nalazimo da je pevačica često bila predmet rasprava i skandala, a neretko je povezuju sa poročnim životom, alkoholizmom i slično. Student astrologije je dužan da ozbiljnije posmatra kvadrat od Saturna prema Veneri, nego kontakt Plutona prema Veneri. Iako su vladar ascendenta i Saturn u uzajamnoj recepciji, ovaj težak aspekt između dve planete se ne rešava na najbolji način. U prevodu, u lošim solarima, direkcijama i tranzitima natus će ponovo ispoljavati slabost, problematičnu narav i ulaziti u teške i konfliktne situacije kako sa drugima, tako i sa samim sobom.

Merkur je takođe posebno slab (izgon, spaljenost od Sunca i konjunkcija sa Uranom), te ne utiče dobro na intelektualni i misaoni razvoj i dodatno slabi životne odluke i namere.

Vladar kuće braka i partnerstava (Mars) je prilično nesretan, te ga zatičemo blizu Denebole i u 12. polju- neuspele veze, sukobi, razvodi, skandali, krize, lomovi, odvikavanja...

U ovom slučaju imamo da je Saturn prilično jak u svom znaku, a da se Sunce nalazi na jakoj fiksnoj zvezdi- Antares. Dobra podrška Meseca, Sunca i Saturna daje uspeh u javnosti, poslu i karijeri. U ovom slučaju karijera je oštećena neobičnim i nedoličnim ponašanjem, kao i slabim odlukama. Da je kojim slučajem vladar ascendenta jači ili manje opterećen, karijera bi se održala u vremenu i čitav razvoj događaja bi bio mnogo povoljniji.

Leo Daniel

xxl

Komentari(0)

Ostavite komentar

*

Postavi komentar