Primer br. 124- Daniel Šijaković

Na osnovu čega zaključujemo da je ova žena sklona dugim vezama? Kako znamo da se nije udavala? Koja planeta je u ovom slučaju odgovorna za brak i koja planeta umanjuje ljubavnu sreću i odlaže ulazak u brak?

Primerbr124WRIGC3

Astrološka baza podataka "Charles Carter" doprinosi razvoju astrologije i njenom ugledu u svetu. Sva prava zadržava autor. Zabranjeno je fotokopiranje, skeniranje, štampanje, objavljivanje tekstova u celosti ili delovima bez prethodne pisane saglasnosti autora.

Komentari(1)

  1. Boško Tepavčević,

    ovdje je za partnerstva i brak odgovoran Saturn. on se našao u fiksnom znaku Bika pa ona nije sklona promjenama u vezama tj. sa svojim Saturnom u Biku teži dugim vezama. sreću kvari ovaj Mars koji se zalijepio uz Saturna i nalazi se u svom izgonu, pogotovo iz razloga što se dispozitor ove konjukcije - Venera, takođe našla u izgonu i u malefičnoj osmoj kući - figurativno rečeno, ovdje dolazi do smrti duge veze. još je Venera i u opoziciji sa Uranom iz Vage, što samo može da bude dodatni argument. vidim da su Mars i Venera u uzajamnoj recepciji, ali mislim da to ne može ovdje da pomogne. :) vidim, takođe, da je Saturn u egzaktnoj opoziciji sa Jupiterom, ali ne mislim da to stvara bitne probleme po ovom pitanju (osim što čini da osoba baš i ne vjeruje u ostvarenje ljubavne sreće i možda zazire od iste) , već to radi Mars i ova Venera. ~ moje skromno mišljenje tj. pokušaj. :) volio bih da me ispravite gdje griješim.

Ostavite komentar

*

Postavi komentar